Projektejer: Gladsaxe Kommune

Lokale stemmer om Kong Hans Have - klimatilpasning og din idé

Forside
Kort om projektet
Kong Hans Have i Buddinge er del af den lokale klimatilpasning og ved kraftige regnskyl og skybrud løber regnvandet hertil i stedet for til kloakken. Gladsaxe Kommune vil udvikle området sammen med personer, der bor i lokalområdet, og har igangsat forløbet "Lokale stemmer - klimatilpasning og din idé". Læs mere under billedet.
Projekt status
Opstart
Projektstart
2017
Forventet projektafslutning
2018
Kom til afstemningsdag 18. november 2017
Valmuer i Kong Hans Have
Kickoff-arrangement i Kong Hans Have
Kickoff-arrangement i Kong Hans Have
Navneforslag fra kickoff-arrangement
Vadgårddag på Vadgård Skole
Plantedag i Kong Hans Have
Plantedag i Kong Hans Have

Har du, din skoleklasse, din villavej eller bare dig og et par naboer en idé til hvad der kan være godt at have i Kong Hans Have?

Nu har I chancen for at få penge til jeres idé med forløbet Lokale Stemmer. Gladsaxe Kommune har afsat 125.000 kr. til natur og friluftsliv i det grønne område. Din idé kan blive til virkelighed, hvis du kan samle stemmer i borgerbudgettet “Lokale stemmer”. Det går ud på, at vi finder på forslag og stemmer om, hvad der skal blive til virkelighed i Kong Hans Have.

Alle os der bor, arbejder eller går i skole (fra 5. klasse og op) i det område, der ligger mellem Buddingevej, S-togslinjen og Motorring 3 kan stemme og komme med ideer.

Hvordan kan jeg være med?

Find på et forslag for Kong Hans Have og bring det til afstemning

Har du/I et forslag til, hvordan der kan komme mere natur og friluftsliv i Kong Hans Have? Gladsaxe Kommune har afsat 125.000 kr. til natur og friluftsliv i Kong Hans Have, og du/I kan være med til at bestemme, hvad det skal være. Det gør du/I ved at udvikle et forslag, som du/I sender til afstemning. Både små og store forslag er velkomne. Du/I skal præsentere forslaget på afstemningsdagen 18. november og lægge en plan for, hvordan forslaget bliver gennemført, hvis det vinder.

Deadline for at indsende projektforslag er 8. november 2017. Brug skemaet, som du kan finde i boksen til højre. Udfyld skemaet og send det til verdensnemmeste@gmail.com senest 8. november

Stem på afstemningsdagen 18. november

Er du interesseret i området, og vil du gerne være med til at beslutte hvilke forslag der skal gennemføres (også selv om du måske ikke lige har en idé)? Så kom til afstemningsdagen lørdag 18. november kl. 14-17 på Vadgård Skole, og stem på det eller de forslag du synes passer bedst til Kong Hans Have.

Har du spørgsmål til, hvad der kan lade sig gøre er du velkommen til at kontakte Nina fra Gladsaxe Kommune på 39 57 59 36 eller nimobe@gladsaxe.dk

Læs mere om forløbet og hvordan du kan deltage under fanen Hvad går det ud på?.